Responsive Webdesign

Responsive hjemmesider

Ét websted til alle enheder – I dag er dine brugere er mere og mere tilbøjelige til at kigge på dit websted på deres mobiltelefoner eller andre enheder. At have en hjemmeside med billeder, videoer og tekst, der passer perfekt ind i enhver størrelse skærm, er en refleksion af dit brand og opmærksomhed på detaljer.

Vedligeholdelse

Support og vedligeholdelse

Det er vigtigt at din hjemmeside er ajour, det sikrer at sitet holder sig friskt, og kunderne kan se at I tænker fremadrettet og ønsker at besøge det ofte.

Vi hjælper med at holde din indholdsstrategi og SEO på sporet, samt at holde funktionalitet og plug-ins på de nyeste versioner. Løbende brugertest optimerer også dit websted yderligere.

Sociale Medier

Online marketing

Få dine nyheder og budskaber ud til dit publikum hurtigt, uden at det behøver at være et administrativt mareridt. Vi giver dig masser af rådgivning og online markedsføringstips til at producere godt indhold til din blog og sociale medier. Vi står gerne for opdateringerne så du kan koncentrere dig om din forretning.

Website Design

Website design

Hvis du har tænkt, at din web tilstedeværelse ikke svarer til hvor din virksomhed er i dag, så er det måske en ide med et website design med et nyt look. At designe til internettet indebærer særlige udfordringer såsom brugervenlighed, informationsarkitektur og æstetik.

Vi tager os af at give din hjemmeside et look-and-feel, der gør mest ud af din virksomhedsidentitet og sikre at dine brugere ved, hvor de skal hen med god hjemmeside arkitektur.

Logo Og Brandidentitet

Logo og branding

At give din virksomhed et professionelt logo og branding kan være afgørende for din succes. I dag handler et brand ikke kun om logoet, men også om en konsekvent talemåde på tværs af alt dit marketingmateriale. Et stærkt brand kan påvirke, hvor meget folk er villige til at betale for din tjeneste og have indflydelse på hvor meget tillid dine kunder og besøgende giver dig, især førstehåndsindtryk.

E-mail Marketing

E-mail markedsføring

At sende nyhedsbreve ud til en liste af kunder, som har givet tilladelse til det, er meget effektivt. Dine modtagere er allerede motiverede og det er nogle imponerende ting du kan gøre i de forskellige e-mail marketing tjenester.

Du kan udsende flot designede mails til dine abonnenter.
Oprette så mange forskellige abonnent maillister, som du ønsker.
Spore hvad der sker, herunder hvor mange af dine e-mails blev åbnet.