Pitstop Management

Webdesign

Kunde

Pitstop Management
Specialister i distanceledelse og virtuelt samarbejde.

Besøg website
Beskrivelse

Kunden udbyder kurser og rådgivning i distanceledelse og virtuelt samarbejde. Han ønskede et website der var enkelt og overskueligt, og som nemt kan udvides med mere information i hver kategori, samt klar call-to-action på hver side.

Udtalelse fra kunden

Vi har vi vores tidligere selskab Helweg & Pedersen og i vort nuværende Pitstop Management gennem en længere periode arbejdet sammen med Frk. Bruun til vores online markedsføring aktiviteter. Frk. Bruun fungerer som vores marketingansvarlige.
Pitstop Management har på relativt kort tid fået opbygget et hjemmeside, der i det store og hele har været lagt i hænderne på Frk. Bruun. Hun har med stor dygtighed, god planlægning og fin kommunikation til os på bedst mulige måde lykkes med netop at opbygge det site, vi havde brug for, og som vi forestillede os.
Også vores markedskommunikation, hvor med SEO, nyhedsbreve, linkedin profil o.a., har Frk. Bruun ansvaret for. Ligeledes her er vi særdeles tilfredse med samarbejdet, der er præget af faglighed, præcision, kreativitet, ordholdenhed og fleksibilitet – og et godt humør!
Vi kan kun medgive vores bedste anbefalinger til Frk.Bruun som samarbejdspartner.
Lars Pedersen
Pitstop Management

Design oversigt